termopane REHAUStructură realizată atât din aluminiu cât şi din orice gamă de profile din PVC. Uşile sunt placate cu foi de aluminiu, fixate pe structura uşii. Acest sistem oferă un design foarte variat, o bună izolare termică şi fonică, rezistentă la intemperii şi mai ales o securitate ridicată.

Varietatea foarte mare de modele vă oferă posibilitatea de a alege designul potrivit locuinţei dumneavoastră. De asemenea, pentru o individualizare maximă, se pot decora cu panouri de sticlă, accesorii din oţel inoxidabil şi cu panouri structurale din aluminiu.

Totodată, mânerul poate fi din materiale variate precum oţel inoxidabil lustruit, aluminiu mat/lăcuit, alamă lăcuită. Există o gamă largă de produse din această categorie, având posibilitatea de a alege forma şi mărimea dorită a mânerului.

termopane REHAUMaterialele sunt rezistente şi stabile în timp, imaginea nefiind afectată de intemperii.

Feronerie de ultimă generație

ROTO sau G-U pentru o ușă fiabilă, sigură și funcțională

termopane REHAUCorespunde unor cerinţe stricte de securitate, fiind încadrată în clasa de siguranţă WK2.
termopane REHAUBalamele sunt solide, tridimensionale, reglabile, închiderea se realizează în 5 puncte. Uşile pot fi acţionate manual sau electric, comandate cu amprentă, card, telefon mobil sau alte dispozitive, oferindu-vă o siguranţă constantă.
termopane REHAUMontajul în mai multe puncte perimetrale asigură uşa împotriva smulgerii din gol. Profilele din PVC contribuie la izolarea superioară a uşii, evitându-se punţile termice.
termopane REHAUGarniturile sunt perimetrale, duble. Pragul este, de asemenea, izolat.
 
 

Solicită o ofertă de preț

Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
Cod incorect

Prin completarea și trimiterea datelor sunt de acord cu condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal așa cum sunt detaliate la pagina politica de confidentialitate / coockie-uri