termopane REHAUPrin suprafeţele vitrate dispuneţi de mai multă lumină în încăpere. Pragul este montat în pardoseală, astfel încât trecerea de la interior către exterior se realizează la acelaşi nivel.

termopane REHAUDatorită lăţimii mari, de maximum 2.5 m/canat mobil, oferă dechidere living-ului. Totodată, poate acoperi goluri de până la 10 m lăţime şi 2.4 m înălţime (în varianta două canaturi fixe în lateral, plus două canaturi mobile pe centru).
termopane REHAUCu un sistem exclusiv de ridicare, glisarea laterală a uşilor formează un ansamblu de dimensiuni reduse, iar mişcarea se poate automatiza, ceea ce la alte sisteme e imposibil. Astfel, culisarea este mereu controlată, silenţiosă şi extrem de facilă.

termopane REHAUControlul ridicării şi glisării se realizează prin acţionarea mânerului.
termopane REHAUSistemul de perii şi garnituri asigură o etanşare foarte bună.
termopane REHAUSe pot monta rulouri sau plase de ţânţari.

Dimensiuni și forme constructive variate

Ușile culisante cu ridicare pot avea dimensiuni generoase și forme constructive ce se potrivesc oricărei viziuni arhitecturale. Pot fi realizate uși cu 2 sau mai multe canate cu lungimea cuprinsă între 2-10m și înălțimea de până la 2,6m

images/usi-culisante-cu-ridicare/A.png
SCHEMA A
usi culisante cu ridicare - schema A
SCHEMA A
cu supralumină
usi culisante cu ridicare - schema A3
SCHEMA A3
usi culisante cu ridicare - schema G
SCHEMA G
usi culisante cu ridicare - schema C
SCHEMA C
usi culisante cu ridicare - schema K
SCHEMA K

Culori

Gamă de culori variată în funcție de arhitectura locuinței sau de preferințe. Pot fi alese culori simple sau imitație de lemn din cele peste 10 nuanțe aflate permanent în stoc sau din cele peste 60 de culori la comandă

Sticlă termoizolantă

termopane REHAUPuteți alege între diferite tipuri de sticlă, în funcție de estetica arhitecturii.

Sticla SuperLowE (emisivitate super redusă) reduce pierderile de căldură prin ferestre în timpul sezonului rece, îmbunătăţind capacitatea de izolaţie termică a geamului termoizolant.

Sticla Planistar Sun este o sticlă cu depunere cu dublă proprietate: emisivitate joasă (reflectă radiaţia infraroşie cu mare lungime de undă) şi control solar (reflectă o mare parte a energiei solare). Aceasta este un tip de sticlă clar pe care se depune un strat fin transparent compus din material de origine metalic prin procedeul de pulverizare catodic în vid.

Sticla Control Solar îmbină avantajele unei sticle SuperLowE cu
cele ale unei sticle reflexive: vara oferă o protecţie solară ridicată reducând efectul de seră în interiorul locuinței, în timp ce iarna își păstrează calitățile de izolație termică. În plus, această sticlă are proprietăți de transmisie luminoasă ridicate comparativ cu toate tipurile de sticlă reflexivă.

Sticla laminată (duplex) de siguranță sau antiefracție este formată din două sau mai multe foi de sticlă lipite printr-un strat de rășină transparentă. Avantajele acestor tipuri de sticlă sunt: creșterea gradului de siguranță contra efracției, izolație fonică performanată, reducerea riscului de accidente (nu permite desprinderea de cioburi în cazul spargerii). În plus, această sticlă oferă cea mai bună izolație fonică comparativ cu celelalte tipuri de sticlă.

Sticla ornament are ca rol principal păstrarea intimității. Are un factor bun de transmisie luminoasă și permite o iluminare mai bună a încăperii decât în cazul utilizării sticlei reflexive.

Solicită o ofertă de preț

Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
Cod incorect

Prin completarea și trimiterea datelor sunt de acord cu condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal așa cum sunt detaliate la pagina politica de confidentialitate / coockie-uri