termopane REHAUUșile culisante smart-slide constituie o generaţie nouă în domeniul ușilor culisante cu glisare paralelă, care mai întâi de toate se caracterizează prin soluţii tehnice excelente și confortul operării. Mecanismul de închidere inovativă permite o operare simplă și intuitivă, similară  soluţiilor utilizate la ușile culisante cu ridicare (HST).

Dimensiuni și deschideri generoase

Ușile culisante smart-slide, schema A, permit realizarea unei structuri vitrate cu o dimensiune totală de 3 x 2,5 m, iar schema C poate ajunge la un gabarit de până la 6 x 2,5 m.

Mecanismul de închidere inovativă permite o operare simplă și intuitivă, similară soluţiilor utilizate la ușile culisante cu ridicare. Feroneria specializată garantează mișcarea liberă a panourilor după deschidere și fără cea mai mică rezistenţă din partea canatului, față de partea fixa a structurii. Aceasta permite o închidere lină în cadru și, prin urmare, o operare simplă a ușii culisante. Lăţimea de70 mm a cercevelei și de 140 mm a canatului oferă noilor uși culisante smart-slide opţiuni multiple de utilizare, precum și alternative de renovare.

O combinație bine gândită de soluții tehnice înseamnă că ușile smart-slide obțin rezultate foarte bune la testele de izolare, rezistență la vânt și impermeabilitate. Toate acestea mulțumită garniturilor cercevelei care se potrivesc perfect și sunt presate transversal de canat de-a lungul întregului perimetru, prin rotirea mânerului.

Culori

Gamă de culori variată în funcție de arhitectura locuinței sau de preferințe. Pot fi alese culori simple sau imitație de lemn din cele peste 10 nuanțe aflate permanent în stoc sau din cele peste 60 de culori la comandă

Sticlă termoizolantă

termopane REHAUPuteți alege între diferite tipuri de sticlă, în funcție de estetica arhitecturii.

Sticla SuperLowE (emisivitate super redusă) reduce pierderile de căldură prin ferestre în timpul sezonului rece, îmbunătăţind capacitatea de izolaţie termică a geamului termoizolant.

Sticla Planistar Sun este o sticlă cu depunere cu dublă proprietate: emisivitate joasă (reflectă radiaţia infraroşie cu mare lungime de undă) şi control solar (reflectă o mare parte a energiei solare). Aceasta este un tip de sticlă clar pe care se depune un strat fin transparent compus din material de origine metalic prin procedeul de pulverizare catodic în vid.

Sticla Control Solar îmbină avantajele unei sticle SuperLowE cu
cele ale unei sticle reflexive: vara oferă o protecţie solară ridicată reducând efectul de seră în interiorul locuinței, în timp ce iarna își păstrează calitățile de izolație termică. În plus, această sticlă are proprietăți de transmisie luminoasă ridicate comparativ cu toate tipurile de sticlă reflexivă.

Sticla laminată (duplex) de siguranță sau antiefracție este formată din două sau mai multe foi de sticlă lipite printr-un strat de rășină transparentă. Avantajele acestor tipuri de sticlă sunt: creșterea gradului de siguranță contra efracției, izolație fonică performanată, reducerea riscului de accidente (nu permite desprinderea de cioburi în cazul spargerii). În plus, această sticlă oferă cea mai bună izolație fonică comparativ cu celelalte tipuri de sticlă.

Sticla ornament are ca rol principal păstrarea intimității. Are un factor bun de transmisie luminoasă și permite o iluminare mai bună a încăperii decât în cazul utilizării sticlei reflexive.

Solicită o ofertă de preț

Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
Cod incorect

Prin completarea și trimiterea datelor sunt de acord cu condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal așa cum sunt detaliate la pagina politica de confidentialitate / coockie-uri