De peste 25 de ani principiile ce au stat la baza activităţii noastre sunt:

  • suntem mereu în căutarea noutăţilor apărute pe piaţa europeană de ferestre, si suntem primii care le introducem în România
  • inovaţia înseamnă costuri, deci inovaţia nu poate fi ieftină
  • în final, calitatea este întotdeauna mai importantă decât preţul
  • întotdeauna există un alt concurent cu preţuri mai mici, ceea ce ne diferenţiază este abordarea personalizată a nevoilor fiecărui client
  • o afacere puternică se bazează pe parteneri de business puternici, pe termen lung
  • atâta timp cât concurenţii direcţi ne cumpără produsele de top, însemnă că facem bine ceea ce facem
Situate lângă Bucureşti, în com. Moara Vlasiei - cele două fabrici SUKI - fabrica de ferestre şi fabrica de foliere - se întind pe o suprafaţă de cca 8 ha, din care suprafaţă construită reprezintă peste 11 000 mp.

Producţia de ferestre și uși din PVC se face acum într-o nouă fabrică echipată cu două linii automate de producție ce sunt dotate cu mașini unelte de ultimă generație tip CNC: centre de debitare și prelucrare automată, mașini de lipit la patru capete și utilaje pentru debavurare de precizie, stație de sortare sticlă, echipamente de manipulare cu vacuum etc. Noua fabrică SUKI se întinde pe o suprafață de 7500 mp și în ea se vor produce peste 300 de ferestre pe zi la o calitate certificată Rehau.

Producţia de uși culisante SUKI se face într-o fabrică cu o suprafaţă de producţie şi depozitare de 3500mp. Noua unitate este dotată cu utilaje tip CNC de ultimă generaţie și are o capacitate de producţie anuală de peste 2000 unităţi de uşi culisante HST sau SMART-SLIDE.

Fabrica SUKI este dotată cu tehnologie germană - utilaje Urban, Stuerz, Elumatec - iar întregul proces de producţie este controlat de softul specializat Klaes.

termopane REHAUDiversitatea şi complexitatea produselor executate în fabricile noastre stă mărturie a competenţei şi expertizei celor cca 50 de tehnicieni şi specialişti care lucrează direct în producţie.

Controlul continuu al calităţii, testările periodice, auditurile tehnice efectuate de specialişti din afara companiei şi feedback-ul permanent al clienţilor noştri sunt vectorii performanţei şi menţinerii unui nivel de top al produselor noastre